EPIMELITIRIO 1502X1121 1
Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ
IMG 20210726 212153 Αντίγραφο

«ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 2009» ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Στην Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας το Σάββατο 7 Μαρτίου 2009 φιλοξενήθηκε μια εκδήλωση που πλέον έχει γίνει θεσμός για τον όσους ασχολούνται με τα φοροτεχνικά και τα λογιστικά θέματα στο νομό μας. Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, ο Σύλλογος Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ  του Νομού Αιτωλοακαρνανίας , ο Σύλλογος Λογιστών-Φοροτεχνικών Αγρινίου & Περιχώρων και ο Σύνδεσμος Οικονομολόγων Νομού Αιτωλοακαρνανίας συνδιοργάνωσαν άλλο ένα «Φορολογικό Πανόραμα» με αντικείμενο θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους στις Δ.Ο.Υ. και εν γένει όσους δραστηριοποιούνται στον κλάδο των φοροτεχνών – λογιστών .

Εισηγητές ήταν οι κ.κ. Κορομηλάς Γιώργος(συγγραφέας, φοροτεχνικός, οικονομολόγος) και Γιαννόπουλος Χρήστος(τ. Γενικός Διευθυντής Φορολογικών Ελέγχων υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών) και αντικείμενα της ενημερωτικής εκδήλωσης ήταν οι αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος για τα φυσικά και τα νομικά πρόσωπα, η αυτοπεραίωση και οι φορολογικοί έλεγχοι με το σύστημα Elenxis. Στο πάνελ, ακόμη, βρέθηκε και ο Ά αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνος Μπόκας.

Το πολυπληθές ακροατήριο παρακολούθησε με πολύ προσοχή τις πολύ εξειδικευμένες παρεμβάσεις των εισηγητών που δόθηκαν με εξαιρετική διάθεση αλλά και βαθιά γνώση του αντικειμένου και στη συνέχεια ακολούθησε πλήθος ερωτημάτων. Όλοι οι παρευρισκόμενοι, εισηγητές και κοινό δεν παρέλειψαν να τονίσουν τη σχεδόν μόνιμη πλέον συνεργασία με το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας (αντίστοιχες ενημερωτικές εκδηλώσεις είχαν συνδιοργανωθεί από τους ίδιους φορείς τα τελευταία χρόνια) και τη συμβολή του στη διαρκή εκπαίδευση των στελεχών του χώρου αλλά και στην εμπέδωση φορολογικής συνείδησης από τους πολίτες.

 ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ '09
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ’09

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ '09
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ’09

Προηγούμενο ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ (ΤΡΙΤΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009)

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter